Nieuws

Nieuwe Evers messenrol

20 maart 2020

Groenbemesters zorgen in combinatie met niet kerende grondbewerking voor het in stand houden en verbeteren van de bodemstructuur. Daarvoor moet de groenbemester goed, snel en effectief worden ingewerkt. De Evers dubbele messenrol snijdt groenbemesters effectief kapot

Lees meer

Evers bespaart op energiekosten

12 maart 2020

Ondernemersvereniging Bedrijvenpark Twente, VNO-NCW, provincie Overijssel en gemeente Almelo stimuleren energiebesparingsmaatregelen. Bekijk de video en zie hoe Evers dit heeft opgepakt.

Lees meer

Vernieuwde schijveneg op Agritechnica

31 oktober 2019

Tijdens Agritechnica 2019 in Hannover introduceert Evers een vernieuwde schijveneg. Evers is op Agritechnica zowel in de grondbewerkingshal 11 (stand C30) als in de bemestingshal 22 (stand A11) aanwezig. De unieke Evers schijveneg is leverbaar met twee of vier rijen schijven. Nieuw zijn de schijfelementen met rubberen torsievering en

Lees meer

Twee noviteiten op Agritechnica

31 oktober 2019

Evers is op de Agritechnica 2019 in Hannover zowel in hal 11 (bodembewerking en zaaibedbereiding) als in hal 22 (mesttechniek) aanwezig. Daarnaast staan op stands van samenwerkingspartners diverse Evers machines. In hal 11 (stand C30) introduceert Evers de vernieuwde schijveneg, verkrijgbaar met twee of vier rijen schijven. Deze professionele

Lees meer

Graslandwoeler voor woelen in maisonderzaai

29 augustus 2019

Evers introduceert een nieuw model Graslandwoeler met een variabele tandafstand van 75 tot 90 cm. Met de tandafstand op 75 cm. is deze woeler uitermate geschikt om de bodem tussen de rijen maisstoppels te woelen. De nieuwe woeler is ontwikkeld om structuurschade in maisland te herstellen.

Lees meer

Precisiebemesting met de Evers rijenbemester

3 september 2018

Evers introduceert een nieuwe serie rijenbemesters op Agrotechniek Holland. Deze machines zijn ontwikkeld om op een zo efficiënt mogelijke manier mest in de rij in te brengen, waarbij milieu en maisplant een belangrijke rol spelen. Deze oplossing voor rijenbemesting loopt vooruit op het 6e actieprogramma betreffende de Nitraatrichtlijn en de aanpassing in het stelsel in de richting van verplichte rijenbemesting.

Lees meer

Ruggenteeltwoeler op ATH

28 augustus 2018

Een noviteit op de ATH is de Evers ruggenteeltwoeler. Deze machine is geconstrueerd om gewassen zoals mais, koolzaad en wortelen op ruggen te verbouwen. De combinatie van de diepe, niet kerende grondbewerking bij het maken van ruggen zorgt ervoor dat gewassen dieper en beter kunnen wortelen. In de rug ligt de grond los terwijl tussen de rijen de grond juist minder doorlatend is.

Lees meer

Roelof KleinJan nieuwe directeur

14 september 2017

Landbouwmachinefabrikant Evers Agro heeft in augustus een nieuwe directeur aandeelhouder gekregen in de persoon van Roelof KleinJan, vanwege pensionering van de voormalige directeur. Evers Agro is gespecialiseerd in machines voor bodembewerking, mestinwerking en graslandonderhoud.

Lees meer
Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.