Twee noviteiten op Agritechnica

31 oktober 2019

Evers, specialist in grondbewerking en mestinwerking, met twee noviteiten aanwezig op Agritechnica 2019

Evers is op de Agritechnica 2019 in Hannover zowel in hal 11 (bodembewerking en zaaibedbereiding) als in hal 22 (mesttechniek) aanwezig. Daarnaast staan op stands van samenwerkingspartners diverse Evers machines.

In hal 11 (stand C30) introduceert Evers de vernieuwde schijveneg, verkrijgbaar met twee of vier rijen schijven. Deze professionele machine is uitermate geschikt voor zowel het inwerken van gewasresten en groenbemesters als voor stoppelbewerking en zaaibedbereiding. De torsievering maakt de schijveneg tevens geschikt voor het werken onder wisselende omstandigheden.

In hal 22, (stand A31), toont Evers de doorontwikkelde Tribus combi-bemester. Deze combi-bemester is geschikt voor het inwerken van mest op zowel grasland, als bouwland en stoppelland. Daarvoor is de tweede rij schijven op te heffen. De combi-bemester is verkrijgbaar met een werkbreedte van 6 tot 9 meter.

Evers verwelkomt u graag op de Agritechnica om u de nieuwste ontwikkelingen te tonen en u daarover verder te informeren.

Evers Tribus combi-bemester voor het inwerken van mest op zowel grasland, als bouwland en stoppelland
Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief