Roelof KleinJan nieuwe directeur

14 september 2017

Evers Agro met nieuwe directeur op toekomst voorbereid

Landbouwmachinefabrikant Evers Agro heeft in augustus een nieuwe directeur aandeelhouder gekregen in de persoon van Roelof KleinJan, vanwege pensionering van de voormalige directeur. Evers Agro is gespecialiseerd in machines voor bodembewerking, mestinwerking en graslandonderhoud.

KleinJan (1964) is landbouwkundig ingenieur en heeft bedrijfskunde gestudeerd. Tijdens zijn carrière heeft hij eerder op het gebied van landbouwmachines gewerkt. Na zijn studie is hij als productmanager kunstmeststrooiers werkzaam geweest bij Vicon landbouwmachines. Sinds 1994 runt hij als ondernemer samen met zijn compagnon een organisatieadviesbureau en opleidingsinstituut, Kader, bureau voor kwaliteitszorg b.v.. Kader is mede onder zijn leiding gegroeid van twee naar op dit moment ruim 85 medewerkers. Kader heeft op het gebied van machineveiligheid verwevenheid met de mechanisatie, vanuit het VA-keur (voorheen COM-keur).

KleinJan kenmerkt zichzelf als een energieke ondernemer, die focust op continuïteit en kwaliteit. Hij is van plan om samen met het team van Evers Agro met nieuw elan het bedrijf verder te laten groeien tot een leidende onderneming die oplossingen biedt op het gebied van bodembewerking, mestinwerking en graslandonderhoud.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief